6 Aralık 2011 Salı

Estēe Lauder Glided Rose Marbleized Shimmer Powder


Estee lauder glided rose marbleized shimmer pudradan bahsetmek istiyorum sizlere makyaj çekmecemi düzeltirken elime geçti her yıl sene sonu yaptığım çekmece rütbesi yaparken elime geldi çekmece rütbeside ne diyeceksiniz :) şöyle anlatayım iki tane hatırı sayılır battal boy çekmecem var sadece kozmetik ürünlerinin durduğu her sene sonunda bu seneki makyaj trendlerine, uygun renk tonlarına göre üst çekmece kullanılan alt çekmece az kullanılan ürünlerim olur.2012 senesinede altın renkleri, tatlı kahve tonları ve kırmızı rujlar damgasını vuracak bu yüzden üst çekmeceye terfi eden bu pudra hakkında yazmak istedim geçen sene Estēe Lauder  sonbahar koleksiyonunda olan bir ürün beş renk tonunun dalgalar halinde bir tablet olarak tasarlanarak sunulmuş  pudra . ipeksi tonları gözlerde ve yanaklarda belli bir renk veya gölgelendirme için kullanılabileceği gibi, omuzlar ve dekolte bölgesi için renkler karıştırılarak da uygulanabiliyor.

Altın rengi tonlarında ışıltılı pudrası değerli mineraller gibi cildinizi parlatıyor. İtalyan mermerleri ve sanatından ilham alınarak tasarlanan, bu mineralli pudra özenle şeçilmiş şeffaf renklerin karışımı ile çok boyutlu ama aynı zamanda doğal ve parlak bir görünüm sağlıyor. Sofistike pudra teknolojisi sayesinde cilde kremsi bir his veriyor. İpeksi, pürüzsüz ve porselen bir görünüm kazandırıyor. Tüm cilt tonları için uygun olmasının yanı sıra, kusursuz uygulama sağlayabilecek özel tasarlanmış yarım ay şeklindeki fırçası ile uygulamasıda çok kolay

 nude makyaj sevenler için biraz simli gelebilir akşam makyajı için daha uygun olabilir. yada gündüz pudra olarak değilde allık olarak kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder