9 Aralık 2011 Cuma

MYTHIC OİL LOREAL PROFESSİONEL

Loreal 'in yeni saç bakım ürünü doğu ritüellerinden esinlenerek hazırladığı üzüm çekirdeği ve avakado yağından oluşan mükemmel bir saç bakım ürünü mutlaka denemelisiniz.Her saç tipine uygun günün her anı kullanılabilen bir ürün Saça mükemmel parlaklık kazandırırken derinlemesine besliyor.

Bu profesyonel ürün 5 farklı şekilde kullanılabiliyor:
1- Bakım yapmak için saçları yıkamadan önce
Çok amaçlı kullanılması her ihtiyaca karşılık vermesi açısından çantalarımızın vazgeçilmezi olacağına inanıyorum yıpranmış saçlar için bakım amaçlı saçlarımıza uygulayıp 1 saat saçta tutup yıkayın saçları besleyip onarmamıza yardımcı oluyor.

2- Saçların parlaklık kazanması için istenen her an!
Elinize çok az üründen alıp saçlarınızın üzerinde ellerinizi dolaştırın elektriklenmeyi önlüyor.ve saçlarınızda sağlıklı parlak görünüm elde ediyorsunuz

3- Kolay tarama etkisi için ıslak saça
Banyodan sonra saçın suyunu alıp nemli saça uygulayın ve tarayın kolay taranmasını sağlıyor saç kremi kullanmanıza gerek kalmıyor.

4- Dayanıklı fön sonucu için fön öncesi kuru saça
Fönden önce saçınıza uygularsanız fönün kalıcılığını sağlayıp parlak bir görünüm elde ediyorsunuz. sadece fön için değil diğer saç şekillendiricilerlede kullanabilirsiniz( saç düzleştirici, bigudi,maşa)
5-Kusursuz görünüm için fön sonrası
Fönden sonra az miktar alıp uygularsanız fönün saça verdiği zararlarla mücadele edip saçı onarıyor  parlak ve elektriklenmeyen bir saç elde ediyorsunuz fönün kalıcılığını arttırıyor.
 L’Oreal Professionnel’in yarattığı bu mucizevi yağ sadece L’Oreal Professionnel kuaför salonlarında satılıyor.fiyatı 59tl










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder